ÁSZF – Általános szerződési feltételek

A Leasing Land Kft. mint „Közvetítő” által üzemeltetett online felület, kapcsolatban áll márkakereskedők/portfóliókezelők/flottakezelők „Szolgáltató” partnerekkel, akiknek gépjárművek tartós bérleti szolgáltatásait közvetíti.

Leasing Land Kft. vállalja, hogy a honlapon Ügyfél által kiválasztott gépjármű tartós bérleti szerződésének megkötését koordinálja Ügyfél és a Közvetítő által kiválasztott Szolgáltató között.

Leasing Land Kft. továbbítja az ügyfél igényt a Szolgáltató felé és a közvetlen kapcsolat felvételhez szükséges elérhetőséget. A Szolgáltató által elvégeztt cégminősítés alapján a kiválasztott induló részlet mértéke, illetve a bérleti díj módosulhat. Pozitív hitelminősítést és az ajánlat elfogadását követően Közvetítő megszervezi a tartós bérleti szerződés előkészítését és az aláírást Szolgáltatóval.

A honlapon megjelenített gépjárművek adatai (technikai adatok, szériafelszereltségek, leírások) külső adatszolgáltatótól érkeznek. A honlapon megjelenített képek illusztrációként szerepelnek, eltérhetnek a kiválasztott gépjármű valódi megjelenésétől.

A honlapon feltüntetett és az elmentett bérleti díjak előzetes értesítés nélkül módosulhatnak.
A bérleti időszak alatt a kiválasztott gépjárművel kapcsolatos ügyintézést Ügyfél közvetlenül Szolgáltatóval végzi a közöttük érvényben levő szerződés alapján. Minden meghibásodással, garanciális javítással kapcsolatos igényt Szolgáltatónak kell jelezni.

Közvetítő rögzíti, hogy a webes felületen feltüntetett árak csak tájékoztató jellegű adatokat nyújtanak, kizárólag a megfelelő autó / kategória kiválasztásában segíti ügyfelet. Szolgáltatók árai ettől eltérhetnek.
Ügyfél tudomásul veszi, hogy a webes felületen szereplő információk közvetített adatok és információk, így azokért a Közvetítő felelősséget vállalni nem tud.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: A személyes adatokat az adatkezelő kezelheti, A Leasing Land Kft. mint „Közvetítő” által üzemeltetett online felület, kapcsolatban áll márkakereskedők/portfóliókezelők/flottakezelők „Szolgáltató” partnerekkel, akiknek gépjárművek tartós bérleti szolgáltatásait közvetíti. Leasing Land Kft. vállalja, hogy a honlapon Ügyfél által kiválasztott gépjármű tartós bérleti szerződésének megkötését koordinálja Ügyfél és a Közvetítő által kiválasztott Szolgáltató között. Leasing Land Kft. továbbítja az ügyfél igényt a Szolgáltató felé és a közvetlen kapcsolat felvételhez szükséges elérhetőséget a fenti alapelvek tiszteletben tartásával.