FORD RANGER WILDTRAK TARTÓS BÉRLET

FORD RANGER WILDTRAK MODELLEK – RÉGI ÁRAKON – TARTÓS BÉRLETRE!

Az autóiparban jelenleg tapasztalható kaotikus állapotok 2022-ben még érezhetőbbek lesznek itthon is. A globális chiphiány miatt a világ autógyártói ideiglenes gyárleállításokra kényszerülnek, amelyek már most jelentős kiesést eredményeznek a termelésben. Az iparágnak további problémákkal is meg kell küzdenie: alapanyag-ellátási problémákkal, a műanyag és a magnézium szűkülő kínálatával, az acél- és nyersanyagárak növekedésével, illetve a szállítmányozási költségek megugrásával. Mindezek együttes hatására jelentősen megdrágultak az új autók és látványosan megnövekedett a megrendelés és átadás közötti várakozási idő. Jelenleg Magyarországon a készletek rohamosan apadnak, bizonyos haszongépjármű modellek és márkák már nem is elérhetőek, illetve számos esetben bizonytalan gyártási idővel kell számolnunk. Az előjeleket figyelembe véve cégünk 2021. nyarán a hosszú gyártási-szállítási idő miatt több autómárka modelljeit is előre megrendelte, amelyek nálunk előszerződhetők, beérkezésük pedig a jövő év elejétől folyamatosan várható!

Ford Ranger Wildtrak TDCi [213 Le] A10 Moondust Silver
-tartós bérletben induló díjjal 48 hónapig 123.990Ft-tól* +Áfa
Várható érkezés: 2022.03
*Árgarancia!

Ford Ranger Wildtrak TDCi [213 Le] A10 Agate Black
-tartós bérletben induló díjjal 48 hónapig 129.990Ft-tól* +Áfa
Várható érkezés: 2022.03
*Árgarancia!

 

*Árgarancia: a megrendelt modellek egyedi beszerzési árai nem változnak, a további áremelkedések a szerződött tételekre nem vonatkoznak.
*Az induló befizetés meghatározása cégminősítés függvénye, a havi bérleti díj függ a futamidőtől és a kilométerfutástól!
*A bérleti díj tartalmazza a finanszírozást, a biztosításokat és a közterheket.
*Az árak tájékoztató jellegűek, ezért nem számítanak ajánlattételnek!

Kérjen egyedi ajánlatot cége számára

A csillaggal jelölt adatokat kérjük töltse ki!