IRMSCHER TESLA MODEL Y

Tesla Model Y vásárlása előtt állsz, de úgy gondolod, hogy túlságosan unalmas kinézete van?

Egy európai tuning cégnek van valami, ami a Te ízlésednek megfelelhet! Legújabb alkotása egy újra gondolt izmos megjelenés, amellyel a Model Y magára vonzza a tekinteteket.
Az Irmscher német tuning cég vállalta a kihívást, hogy testreszabja a Tesla Model Y-t, ami nem mindennapi látvány nyújt.
Több mint 55 éves tapasztalattal a szakmában, az Irmscher csoport híres az innovatív átalakítási projektekről, amely alól a legújabb vállalkozás sem kivétel.
Az eredmény? Egy lenyűgöző átalakító szett, amely megkülönbözteti a Model Y-ont a többi „átlagos” Teslak-tól.


Az egyik legfeltűnőbb változás a járművön a mélyre húzott első spoiler, ami egyedi arculatot ad az autó első részéhez. Az autón új a légbeömlő és a hűtőrács is amely „pókhálós” szerkezetével tovább hangsúlyozza az autó egyedi megjelenését.
Az oldalról nézve, a dinamikusan integrált oldalsó küszöbök a jármű alsó oldalának teljes hosszában futnak, megújítva ezzel a jármű oldalnézetét. Az oldalsó küszöbök vonalai folytonosan egyesülnek a hátsó küszöb vonalvezetésével, és egy expresszív tetőspoiler is dinamikus hatást ad a csomagtérfedélnek. A jármű hátsó része is jelentős változáson ment keresztül, újratervezték a hátsó diffúzort, izmosabb megjelenést adva a járműnek, így egyedi megjelenést biztosítva neki.

A „Heli Star” néven ismert felnik modern fekete gyémánt-polírozott bevonattal, 20 colos méretben feszítenek az autó alatt.
A jármű belsejében számos módosítás történt, beleértve az acél ajtófélfelvonók, a magas minőségű velúr szőnyegek és az egyedi Irmscher Manufaktura bőrbetétetek.

Az Irmscher átalakító műhelyében a cég története során több mint 500 000 járművet alakítottak át, az új Tesla Model Y módosított karosszéria készletet és egyéb kiegészítőket közvetlenül az Irmschertől is megrendelhetjük a www.irmscher.de weboldalon.
Forrás: irmscher.de