GEOWAY TERMÉKCSALÁD A KÍNÁLATUNKBA!

2021 októberétől elérhetőek kínálatunkba a nagy sikerű Osztrák fejlesztésű Geoway infrakerékpárok, infratrainerek, és krioszaunák!

GEOWAY G400 infrabicikli az egyik legkorszerűbb a piacon és illeszkedik egy exkluzív beauty studió különleges megjelenéséhez. A Geoway a jelenleg létező legkorszerűbb fitneszeszköz, ami egyesíti az infraszauna és egy kemény kardioedzés összes jótékony hatását. Egy mindössze 30 perces tekerés alatt, akár 800-1000 kcalt is elégethetnek a vendégek, miközben akár kedvenc sorozatukat is nézhetik a beépített LCD monitoron.

A Geoway G400 infrakerékpár a legújabb generációs fogyasztórendszer. Az Infravörösfény mozgással összekötve, még intenzívebb, gyorsabb, szebb, hatékonyabb, teljes átfogó testprogramot tesz lehetővé. 30% több erő -intenzív hatás a zsírszövetbe, ezáltal gyorsabb a zsírégetés. Az infravörös programok és a beépített kerékpár optimális eredményt nyújt a zsír csökkentésében, a narancsbőr, fájdalmak és fáradság ellen. Légzőszervi megbetegedések, szív- és érrendszeri betegségek ellen is javasolt! Továbbá ízületproblémák, reumatikus betegségek és bőrproblémák ellen is hatékony eredmény érhető el!

A G400 a színterápiát is magába foglalja. Tanulmányok megállapították pozitív hatását a fogyásra és a gyulladásokra. Akár 4-6 hét alatt 10 kiló súlycsökkenés is elérhető a gép segítségével!

GEOWAY G400 Vario a G400 modellen felül 36 lámpával működik és beépített klímát is tartalmaz.  A lámpákat az edzőgéphez igazítva be lehet állítani, ugyanúgy, mint a beépített médiarendszert. A Vario, szintén fényterápiás készülék. Lehetővé teszi, hogy az edzés alatt, valamint az edzés utáni pihenőidőben, tetszés szerint állítsuk be a színt. Hét színből választhatunk! Fontos kiemelni, hogy a fehér fény erősen emeli a D vitamin termelését a szervezetnek! Az infrafény, különösen kíméletes, ugyanis a felső bőr rétegeken úgy képes áthatolni, hogy nem nyelődik el. A fény-és hőterápia 40-50 Celsius fokon történik, kímélve az érrendszert. Egy másik különlegessége, hogy a sejteket aktivizálja, ezáltal a test felmelegszik, de a körülötte lévő levegő nem. A G400 Vario rendelhető fekvőkerékpár, lépcsőző, crosstrainer, evezőpad, és futópad edzésformában.

CRYO G900 a gyógyító hidegszauna:
A rekreációs eszközöknél minden sportklub és ambulancia a legjobb szolgáltatást kívánja biztosítani. Az osztrák Geoway sporteszköz fejlesztő vállalat a technológia legmagasabb minőségét készítette el, a CRYO G900 gyógyító hidegszaunát.

A technológiát a legtöbb nemzetközi sportegyesület és sportklub alkalmazza, de már itthon is mindennapossá vált. A magyar kézilabda válogatott már a 2012-es londoni olimpiára a jegesfürdő mellett hidegszaunákat alkalmazott. Az extrém hideg “sokkot” okoz a szervezetben, ez pedig egy sérülésnél gátolja a gyulladás kialakulását. Így akár a felére is csökkenhet a gyógyulási idő, a játékosok erőnlétét is javítja a terápia!

A krioterápiás kezelés így segíti a sportolókat:
– Akut-és krónikus sportsérülések kezelése
– Gyorsabb javulás a rugalmas szövetek sérülése és ízületi ficamok esetén
– Gyulladáscsökkentő, és szövetregeneráló hatás
– A kimerülés kezelése, a fáradt izmok ellazulnak, a fáradtságérzet csökken
– Endorfint szabadít fel, ami boldogság érzetet okoz a szervezetben

Technologia:
– Teljes testes hidegterápia tiszta levegőben
– 100%-ban árammal működik: nem kell utántölteni a nitrogént
– Covid elleni biztonság: egyéni kezelések lehetősége

– Alacsony fogyasztás és üzemeltetési költségek
– Magas minőségű osztrák termék 2 év garanciával, helyszíni támogatás és oktatás

Kinek ajánljuk ezt a terméket?
➔ Olyan sportkluboknak, ahol a teljesítmény elsődleges, a gyógyulásban és a pihenésben is kulcsfontosságú a gyorsaság.
➔ Olyan magánkórházaknak és ambulanciáknak, ahol a legjobb technológiával kezelik a pácienseket, szolgáltatásban és gazdaságosságban is az élen járnak.

Geoway Tartós Bérlet (operatív lízing)
➔ Tartós bérlet esetén nem kell lekötni jelentős pénzügyi erőforrásokat, miközben a bérelt eszközök azonnal értéket termelnek
➔ Piaci előnyt szerezhet a konkurensekkel szemben, mivel a fejlesztéséhez az eszköz árnak töredékével kell rendelkeznie
➔ A vállalkozás hitelkeretét a tartós bérlet nem befolyásolja, hitelképességét nem rontja
➔ Az így felszabaduló forrásokat a vállalkozások a növekedésükbe fektethetik, pl.: tréningekbe, marketingbe, értékesítésbe, amire már oly gyakran nem marad erőforrásuk
➔ Lízing havi díja költségként elszámolható ( hasonlóan, mint egy üzlet bérleti díja )
➔ Vállalkozás mérlegében nem jelenik meg kötelezettségként a bérlet
➔ Tartós bérlet végén az eszköz piaci áron a tulajdonába kerülhet

Kiknek ajánljuk a tartós bérletet?
Vállalkozásoknak, sportkluboknak, magánkilnikáknak, wellnes tevékenységet folytató cégeknek 

Az eszközökről és árakról, érdeklődjön elérhetőségeinken!
A teljes Geoway termékcsalád elérhető

Kérjen egyedi ajánlatot cége számára