Professzionális hideg-meleg terápiás készülék egyedi finanszírozással!

Game Ready Med4Elite hideg-meleg munkaállomás


Forradalmian új készülék, párhuzamosan két terápia is elvégezhető ezzel a berendezéssel.Egy időben 2 páciens kezelése.
A hideg és meleg terápián túlmenően a készülék képes két különböző hőmérséklet gyors, egymás utáni váltakoztatására, miközben kombinálja a terápiát aktív kompresszióval (nyomás – eleresztés – pumpáló hatás)
– jégmentes hűtés
– szabályozható hőhatás
– gyors kontraszt (hideg-meleg terápia) terápia (RCT – rapid contrast therapy)
– aktív kompresszió (IPC – szakaszos pneumatikus kompresszió terápia)
Érintőképernyős kijelző és kezelőfelület, kerekeken gördíthető (kerekek fékezhetők), könnyen mobilizálható egység a Game Ready pakolások kiszolgálására

• Hideg:
Hosszantartó, mélyreható hideg előállítása, gyulladások, ödémák csökkentésére, izomspazmusok,csökkentésére, fájdalomcsillapításra aktus sérülések vagy sebészeti beavatkozások utáni regenerációs terápiára.
Jég nélkül elérhető minimális hőmérséklet: 3 Cº

Szabályozható hőhatás:
Melegítés egészen +45Cº -ig. vasodilatáció elősegítésére, a sérült területen a keringés élénkítésére, támogatandó a nyirokkeringést és nyirokrenszert, miközben csökkentheti a fájdalomérzetet és redukálja a sérült testrész merevségét, feszülését.

Gyors kontraszt:
RCT – rapid kontraszt terápia
Kevesebb mint 1 percen belül cseréli a hőmérsékletet – váltakoztatva nyitja és húzza össze az érrendszert, ezáltal megnöveli a véráramlást a sérült területen anélkül, hogy további ödémákat hozna létre. Az RCT (gyors / rapid kontraszt terápia) segíthet az idegeg érzékenységét csökkenteni, ezáltal redukálni a fájdalomérzetet. A Med4Elite képes egy percen belüli hőmérséklet-csere arányt kialakítani függetlenül a gravitációtól és mindenféle szükségtelen tömlőktől.

Aktív kompresszió:
4 szinten állítható nyomás: 5 – 75 Hgmm
IPC – szakaszos pneumatikus kompresszió – képes imitálni a természetes izomösszhúzódásokat, mely által lehetőség nyílik “kipumpálni” a duzzanatot a sérülés helyéről, lehetővé válik a sérült testrész jobb oxigén-ellátása, a pakolás egyre jobban “passzol” az adott testrészhez, így mélyebb behatási mélység érhető el a hideg/meleg/kontraszt terápia során. Ezek mind-mind hozzásegíthetik a szervezetet a mielőbbi felépüléshez.
Az IPC (szakaszos pneumatikus kompresszió) legjobban a hidegterápiával kombinálható.

*HAVI DÍJ AKÁR 119.990Ft-tól.

*A finanszírozás induló díjjal számolva, az önerő meghatározása ügyfél minősítés függvénye, a havi díj függ az önerőtől és a futamidőtől!
Finanszírozható céges formák: EV, BT, KFT, KKT, NYRT, ZRT, EC
TOVÁBBI IGÉNY SZERINTI EZKÖZÖK IS ELÉRHETŐEK EGYEDI FINANSZÍROZÁSSAL!

Kérjen egyedi ajánlatot cége számára

  • Professzionális hideg-meleg terápiás készülék egyedi finanszírozással!