Professzionális hideg terápiás kézi készülék egyedi finanszírozással!

Game Ready GRpro2.1 hideg terápiás mobil készülék


Akut sportsérülések, ortopédiai – mozgásszervi problémák kezelésének egyik hatékony eszköze. Egy időben 2 terápiás hatást fejt ki a hatékony fájdalomcsillapításban.
Mindamellett azoknak is ajánlott, akik műtét utáni regeneráció során megkezdték már a gyógytornát, hiszen egy lehetséges hatékony eszköz a rehabilitációs – manuál terápiás kezelések után esetlegesen fellépő duzzanatok, ödémák kezelésére is.

Az akut sérülések (görcs, ödéma, duzzanatok) az anyagcsere folyamatokat lassítják. A hidegterápia segít csökkenteni a szövetek oxigénhiányát, a hideg meg tudja akadályozni a másodlagos szövetkárosodásokat. A folyamatos keringetésnek köszönhetően szerepet játszik a gyulladáscsökkentésben, mivel a sérülés okozta meleget (“hőt”) elvezeti a sérülés helyéről.
A készülék által alkalmazott nyomás (kompresszió) hatékony eszköz lehet az ödéma kialakulásának megakadályozásában, segíthet csökkenteni a sérült testrészen keletkező duzzanatot, mindemellett stimulálja a nyirokkeringést és vérkeringést, ezáltal elősegítheti a gyorsabb szövet-regenerációt, gyógyulást.

A GRPRO® vezérlőegység kifejezetten kényelmesen, egyszerűen kezelhető készülék mind a terapeuták, mind a páciensek számára
A nyomás, a keringetésre kerülő víz hőfoka, a terápiás időtartam, valamint a terápia során alkalmazott nyomásértékek egyszerűen beállíthatók a kezelőgombokkal.
A kijlelzőn minden – a terápiával kapcsolatos – információ megjelenítésre kerül.
Az előre beállítható protokollok leegyszerűsítik a műszer alkalmazását, valamint kényelmessé teszik a terápiás programok futtatását.

» A jövőt tükröző megjelenésű készülék (esztétikus dizájn)
» Mikroprocesszor vezérelt technológia
» Hőfok-szabályzás
» Kompresszió
» Állítható kezelési időtartalm
» Előre beállítható programok

Könnyen és egyszerűen hordozható – különösen a készülékhez opcionálisan (külön) rendelhető tölthető akkumulátor (+ hálózati töltő) szettel.

*HAVI DÍJ AKÁR 18.990Ft-tól.

*A finanszírozás induló díjjal számolva, az önerő meghatározása ügyfél minősítés függvénye, a havi díj függ az önerőtől és a futamidőtől!
Finanszírozható céges formák: EV, BT, KFT, KKT, NYRT, ZRT, EC
TOVÁBBI IGÉNY SZERINTI EZKÖZÖK IS ELÉRHETŐEK EGYEDI FINANSZÍROZÁSSAL!

Kérjen egyedi ajánlatot cége számára

  • Professzionális hideg terápiás kézi készülék egyedi finanszírozással!