Informatikai eszköz bérlet

Informatikai eszköz tartós bérlet: Önnek csak meg kell határoznia, milyen informatikai eszközre van szüksége cége fejlődéséhez, mi pedig megfinanszírozzuk. Maximum 36 hónapos futamidővel, áfa-visszaigénylési lehetőséggel, a havi bérleti díjak ráadásul már a biztosítást is tartalmazzák! A konstrukció elérhető egy vagy több eszközre és program modulra. IT eszköz tartós bérlet (másnéven operatív lízing) az alábbi eszközökre vehető igénybe 4.000.000 Ft. és 100.000.000 Ft. közötti tartományban kizárólag cégek számára.

  • Vállalat irányítási rendszerek
  • Biztonságtechnikai épületirányítási rendszerek
  • Hardver Szoftver bérlés
  • Asztali és mobilszámítógép bérlés
  • Szerverek mentőegységek bérlés
  • Egyedi fejlesztésű szoftverek.
Vállalat irányítási rendszer: Tartós Bérlet Finanszírozás megoldást kínálunk céges rendszerekhez, hogy napra készek legyenek az információi! Szinte minden területre egyedi igényeknek megfelelően összeállítva és programozva. A felhasználási területekből néhány példa: készletkezelési, értékesítési, számlázási, pénzügyi, HR, ERP folyamatok, beszerzési, termelési, logisztikai, szerviz, munkalap, csomagküldés, bejövő rendelés, vezetői információs rendszerek alkalmazása /stb./ esetében.
Biztonságtechnikai épületirányítási rendszer: Komplex biztonságtechnikai rendszerek kiépítését is finanszírozzuk a tervezési folyamattól az átadásig. Ide tartoznak a beléptető kamerás rendszerek, biometrikus azonosító rendszerek, vagyonvédelmi rendszerek és kiegészítőik.
Hardver – Szoftver bérlet: Egy jól megtervezett IT rendszerrel gazdaságosan, gyorsan és hatékonyan lehet reagálni az újonnan felmerülő üzleti kihívásokra! Ehhez kapcsoltuk hozzá költséghatékony finanszírozási formánkat, hogy beruházása minél hamarabb megvalósuljon! Mikro és kisvállalkozásoknak, illetve kis és közép vállalatoknak ajánljuk lízing konstrukcióinkat. Egyedi fejlesztésű szoftverek finanszírozására is van lehetőség igény szerint. Számítástechnikában hardvernek hívjuk magát a számítógépet és minden megfogható tartozékát, a szoftver pedig a hardver egységeket működtető, vezérlő programok összessége.

További tartós bérlet szolgáltatások

Operatív Lízing / Tartós Bérlet

Szinte minden üzleti területen igénybe vehető a tartós bérlet konstrukció, olyan egyedi esetekben is, amelyekre talán nem is gondoltak régebben. Mivel a Tartós Bérlet, mint konstrukció egy gyors folyamat része, így az adott területen az üzlet fejlesztése növekedése is felgyorsul. Cégének piaci versenyelőnye megnőhet a konkurenciákhoz képest.

Kis befektetés

Kis befektetéssel azonnal jelentős értéket teremtő eszközökhöz juthat.

ÁFA visszaigényelhető

Az eszközök beszerzési árának és bérleti díjainak áfája visszaigényelhető.

Hitelkeretet nem befolyásolja

A vállalkozás hitelkeretét nem befolyásolja, hitelképességét nem rontja.

Egyszerű cégbírálat

A cégbírálati folyamat gyors és rendkívül egyszerű.

Kérjen egyedi ajánlatot cége számára