ÚJ ELEKTROMOS FORD E-TRANSIT L3H2 TARTÓS BÉRLET!

VÁLASSZA AZ ÚJ FORD E-TRANSITOT VÁLLALKOZÁSÁNAK!
Kompromisszumoktól mentes és teljesen elektromos!

Bárhová is szólítja a kötelesség, az E-Transittal bátran elvállalhatja a megbízást,
hiszen 400 Voltos 68 kWh-ás kapacitású akkumulátorára támaszkodva egyetlen töltéssel akár 315 km-t is megtehet vele, és a károsanyag-kibocsátás csökkentését előíró zónákban is szabadon közlekedhet.
Egyszerű töltés telephelyén, közterületen vagy akár otthonában.
Felhőalapú kapcsolat segítségével a SYNC 4 fejlett útvonlatervezést és beszédhang felismerést biztosít, a vezeték nélküli frissítések pedig gondoskodnak róla hogy az E-Transit kezelőfelülete napra kész legyen.


Távoli indítás, a telefonon található FordpAss Pro mobilalkalmazással akár otthonából vagy munkahelyéről is aktválhatja az autómata klímaberendezést, és kényelmesen beállíthatja az utastér hőmérsékletét.

Akár 40%-kal alacsonyabb üzemeletetési és karbantartási költségekkel számolhat az E-Transit esetében. Az akkumulátorok feltöltése lényegesen kevesebbe kerül mint a tankolás, különösen akkor ha kedvezőbb árú éjszakai áramot használja a jármű töltésére. A szervizköltségek sokkal alacsonyabbak lehetnek, mivel kevesebb mozgó alkatrész miatt az elektromos járművek karbantartása 3 év alatt jellmezően kevesebbe kerülnek mint a dízelüzemű járműveké.

A bérleti díj magában foglalja a finanszírozást, súlyadót, biztosításokat.
Az induló befizetés meghatározása cégminősítés függvénye, a havi bérleti díj függ a futamidőtől és a km futástól!
Készlet erejéig!

Kérjen egyedi ajánlatot cége számára

A csillaggal jelölt adatokat kérjük töltse ki!