Rólunk

Leasing Land szakmai csapata 2016 óta kínál komplex tartós bérleti megoldásokat hazai kis- és középvállalatok illetve multinacionális nagyvállalatok számára. A szakmai vezetők több évtizedes finanszírozási tapasztalattal rendelkeznek, beruházási projektek, eszköz, gépjárművek tartós bérlet és flottakezelés szolgáltatás terén.

Minden ügyfelünket privát ügyfélként kezelünk, személyes tanácsadója minden a megrendeléssel, szerződéskötéssel kapcsolatos ügyintézést levesz az Ön válláról. A bérlettel kapcsolatos egyéb szolgáltatásokat is a havi bérleti díjba foglalva veheti igénybe, így akár 100%-os Áfa levonási jogot élvezhet a szolgáltatás igénybevétele után.

Gépjárművek széles körű finanszírozása a prémium és vezetői autók tartós bérletétől a flottákon keresztül a kisbuszok, haszongépjárművek, rendszámos motorkerékpárokon keresztül a hajókig szinte minden járműre köthető. Nemzetközi és belföldi partnerhálózatunk segítségével járművek tartós bérlet finanszírozását előre megállapodott árakon vállaljuk ügyfeleinknek teljes lebonyolítással. Választhatja a tartós bérlet, illetve tartós bérlet + flottakezelés lehetőséget.

Gépek és Berendezések szegmensében van a legnehezebb dolgunk azt meghatározni, hogy mi az amit megtudunk finanszírozni. Ide értjük a napelemek, energetikai rendszerek, LED-világítás, orvosi és fogorvosi műszerek, fém-, fa-, műanyag-megmunkáló gépek, építőgépek, mezőgazdasági gépek finanszírozását, de gyakorlatilag bármilyen céges vagy ipari berendezés finanszírozását megoldjuk.

Informatika és technika szoftverek, számítógépek, mobiltelefonok, tabletek, szerverek, mentőegységek, hálózati és storage eszközök, irodatechnikai, film és fotó technikai, vizuáltechnikai és biztonságtechnikai eszközök tartós bérlésére is van lehetőség.

Online rendszerünknek köszönhetően bármikor kapcsolatba léphet velünk. Mindezt megteheti kényelmesen az irodájából vagy otthonából is. Kérjen online ajánlatot, vagy akár szerződjön le egy adott eszközre/berendezésre. Szakmai háttércsapatunkkal mi mindent lebonyolítunk a beszerzéstől az átadásig, hogy Ön figyelmét és idejét a legfontosabb dolgokra tudja fókuszálni.

Szolgáltatások

Operatív Lízing / Tartós Bérlet

Szinte minden üzleti területen igénybe vehető a tartós bérlet finanszírozás, olyan egyedi esetekben is, amelyekre talán nem is gondoltak régebben. Mivel a Tartós Bérlet, mint konstrukció egy gyors folyamat része, így az adott területen az üzlet fejlesztése, növekedése is felgyorsul. Cégének piaci versenyelőnye megnőhet a konkurenciákhoz képest.

Kis befektetés

Kis befektetéssel azonnal jelentős értéket teremtő eszközökhöz juthat.

ÁFA visszaigényelhető

Az eszközök beszerzési árának és bérleti díjainak áfája visszaigényelhető.

Hitelkeretet nem befolyásolja

A vállalkozás hitelkeretét nem befolyásolja, hitelképességét nem rontja.

Egyszerű cégbírálat

A cégbírálati folyamat gyors és rendkívül egyszerű.

Kérjen egyedi ajánlatot cége számára