Flottakezelés

LEASING LAND többféle flottakezelési konstrukciót kínál ügyfelei részére. Ön vállalkozására szabott egyedi szolgáltatási csomagot kap, még ha egyetlen gépjárművel veszi igénybe tartós bérlet szolgáltatásunkat.

MI A FLOTTAKEZELÉS?

A flottakezelés csomag formájában magában foglalja a gépjárművek beszerzése mellett azok finanszírozását (tartós bérlet formájában) is, valamint a gépjárművek üzemeltetését, karbantartását és a használt gépjárművek flotta értékesítését a folyamat végén. Az ügyviteli management mellett akár statisztikákat is készítenek az ügyfél számára annak érdekében, hogy együtt megtalálják a mindenki számára előnyös konstrukciót, többek közt a költséghatékony flotta használat érdekében.

MIÉRT ELŐNYÖS A FLOTTAKEZELÉS?

Flottakezelés esetén kedvezőbb és előre kiszámítható díjakkal üzemeltetheti gépjármű parkját, ráadásul a bérleti díj költségként is elszámolható. Ezen kívül megtakaríthat a biztosítási- és szervízköltségeken is. Munkatársait motiváltabbá teheti, ha biztosít számukra megfelelő gépjárművet, melyek meghibásodása esetén csereautót is biztosíthatunk. Ha nem ön végzi a céges autóflotta ügyviteli tevékenységeit, egy komoly tehertől szabadulhat meg, időt, energiát és pénzt spórolva.

KIKNEK AJÁNLJUK A SZOLGÁLTATÁST?

Minden olyan vállalkozásnak, mely nagyobb méretű flottával rendelkezik. Flottája nem csak egy multinacionális cégnek lehet, hanem olyan kis- és középvállalatoknak, melyek túl nőttek egy bizonyos szintet, ahol saját maguk által már nem tudják követni a cégesautókkal kapcsolatos teendőket és komolyabb beruházás nélkül kívánnak az adott célnak megfelelő, kifogástalan állapotú járművet biztosítani munkatársaik számára.

MILYEN GÉPJÁRMŰVEKET FINANSZÍROZUNK?

Flottafinanszírozásunk a személyautóktól a kistehergépjárművekig (3,5t ) terjednek. A gépjármű park állhat minden Európában forgalmazott márkából, legyen szó akár benzin, diesel, hybrid, vagy elektromos üzemű motorokról.

Szolgáltatások

Operatív Lízing / Tartós Bérlet

Szinte minden üzleti területen igénybe vehető a tartós bérlet konstrukció, olyan egyedi esetekben is, amelyekre talán nem is gondoltak régebben. Mivel a Tartós Bérlet, mint konstrukció egy gyors folyamat része, így az adott területen az üzlet fejlesztése növekedése is felgyorsul. Cégének piaci versenyelőnye megnőhet a konkurenciákhoz képest.

Kis befektetés

Kis befektetéssel azonnal jelentős értéket teremtő eszközökhöz juthat.

ÁFA visszaigényelhető

Az eszközök beszerzési árának és bérleti díjainak áfája visszaigényelhető.

Hitelkeretet nem befolyásolja

A vállalkozás hitelkeretét nem befolyásolja, hitelképességét nem rontja.

Egyszerű cégbírálat

A cégbírálati folyamat gyors és rendkívül egyszerű.

Kérjen egyedi ajánlatot cége számára