Berendezés bérlet

Berendezés tartós bérlet: Önnek csak meg kell határoznia, milyen berendezésre van szüksége cége fejlődéséhez, mi megvásároljuk a berendezést és bérbe adjuk. Az eszközök tartós bérletben történő finanszírozását tesszük így lehetővé maximum 24-36 hónapos futamidővel, áfa-visszaigénylési lehetőséggel. A havi bérleti díjak ráadásul már a biztosítást is tartalmazzák! A berendezés tartós bérletet szinte minden üzleti területre tudjuk biztosítani, akár egyedi esetekben is! A konstrukció elérhető egy vagy több eszközből álló berendezésből. A finanszírozás minimum összértéke nettó 4.000.000 Ft-tól érhető el.
Napelem: komplett napelemes rendszerek esetében a teljes beruházást finanszírozzuk egyedi bérleti konstrukcióban.
Fa megmunkáló gépek berendezések: szalagfűrészek, marógépek, körfűrészek, sorozatfúrógépek, hosszlyukfúrógépek, gyalugépek, szalagcsiszoló gépek, élcsiszoló gépek, él-lezáró gépek, CNC-megmunkálóközpont, kontaktcsiszolók, táblafelosztók, elszívó berendezések, ütőlapos hőprések, KEFE gépek, struktúráló gépek, brikettprések, anyagmozgatók.
Fém megmunkáló gépek berendezések: CNC vágó- és hajlító gépek, marógépek, oszlopos fúrógépek, élhajlítógépek, esztergagépek, prés és sajtológépek, fűrészgépek, profilhengerlő gépek, csiszoló és köszörűgépek, vágó és lyukasztó gépek.
Orvosi/fogorvosi műszerek berendezések: diagnosztikai készülékek, röntgen gépek, EKG készülékek, laboratóriumi készülékek, mérési eszközök, sterilizátorok, sürgősségi eszközök, fizikoterápiás és elektrosebészeti készülékek, fogászati gépek.
Iroda technikai berendezések: technikai eszközök, bútorzat.
Konyhai/konyhatechnikai berendezések: előkészítő gépek, sütők, főző eszközök, pizzéria gépek, hűtéstechnika, kávéfőzők és darálók, cukrász és fagylalt gépek, mosogatástechnikai berendezések, bútorzat és kiegészítők.
Led világítás technika: komplett világítástechnikai rendszerek esetében a teljes beruházást finanszírozzuk egyedi bérleti konstrukcióban pl.: led közvilágítás, led világítás ipari jellegű projektekhez , épület-csarnok led világítási rendszer.
Film és fotó technikai berendezések: filmes-fotós kamerák, optikák, világítástechnika, hangtechnika kiegészítők.

További tartós bérlet szolgáltatások

Operatív Lízing / Tartós Bérlet

Szinte minden üzleti területen igénybe vehető a tartós bérlet konstrukció, olyan egyedi esetekben is, amelyekre talán nem is gondoltak régebben. Mivel a Tartós Bérlet, mint konstrukció egy gyors folyamat része, így az adott területen az üzlet fejlesztése növekedése is felgyorsul. Cégének piaci versenyelőnye megnőhet a konkurenciákhoz képest.

Kis befektetés

Kis befektetéssel azonnal jelentős értéket teremtő eszközökhöz juthat.

ÁFA visszaigényelhető

Az eszközök beszerzési árának és bérleti díjainak áfája visszaigényelhető.

Hitelkeretet nem befolyásolja

A vállalkozás hitelkeretét nem befolyásolja, hitelképességét nem rontja.

Egyszerű cégbírálat

A cégbírálati folyamat gyors és rendkívül egyszerű.

Teljeskörű ügyintézés

Kényelmes teljeskörű online ügyintézéssel.

Kérjen egyedi ajánlatot cége számára