Mercedes-Benz hivatalosan leleplezte az új E-osztály All-Terrain modellét!

Az E-osztály All-Terrain, a Mercedes-Benz legkeményebb változata hivatalosan is bemutatásra került. Egy modern Mercedes modellhez hasonló külsejével és stílusával az All-Terrain a müncheni IAA kiállításon találkozik először a közönséggel.
Az All-Terrain dizájn tekintetében több szempontból is eltér a szedán testvérétől. Az első szembetűnő különbség a hűtőrácsban rejlik, ahol az off-road változat két vízszintes, ezüst színű elemmel rendelkezik. Az alapfelszereltség 18 colos kerekekkel érkezik, de 19 és 20 colos kerekek is rendelhetőek lesznek.
Az All-Terrain csak egyféle motorváltozattal lesz elérhető, az E 450 4Matic változattal, ami egy 3,0 literes turbófeltöltős, félhibrid motorral van felszerelve. Ez a motor 375 lóerőt és 500 Nm nyomatékot képes szolgáltatni, és 4,8 másodperc alatt gyorsul fel 0-100 km/órás sebességre. A maximális sebességét 210 km/h-ban korlátozzák.
A jármű terepjáró képességeiről is érdemes beszélni. Az E-osztály All-Terrain alapfelszereltségként a Mercedes speciális Airmatic légrugós felfüggesztését használja, amely segít megtartani a jármű magasságát, függetlenül a terheléstől. Még a Comfort üzemmódban is képes 1,5 cm-rel közelebb kerülni a talajhoz.
Az All-Terrain modell a Mercedes MBUX Superscreen dizájnját használja, és rendelkezik egy „Off-Road Driving Programme” nevű rendszerrel. Ezt az üzemmódot aktiválva a digitális műszerfal és a főképernyő terepjáró üzemmódba vált. A képernyőkön láthatóvá válnak az iránytűmutató, a szélességi és hosszúsági koordináták, a szögjelző és a gumiabroncsok légnyomása. Emellett a 360 fokos kamera segítségével könnyedén nyomon követhetjük a környezetünket.
Végül, ne feledjük, hogy ez egy kombi modell. Az E-osztály All-Terrain tehát a fent említett képességek mellett nagy mértékű praktikumot is kínál. Az ülések normál állapotában 614 literes csomagtérrel rendelkezik, amelyet lehajtva akár 1829 literre is növelhetünk.

Kövess minket a Facebook-on, Instagram-on vagy TikTok-on hogy mindig értesülj a legfrissebb tartalmainkról, inspirációinkról és ajánlatainkról!

Gépjármű igénye van? Szeretne egy kényelmes és költséghatékony megoldást vállalkozásának? Ne habozzon tovább! Nézze meg kedvező gépjármű tartós bérlet ajánlatainkat! Vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Ajánlatok

Kérjen egyedi gépjármű tartós bérlet ajánlatot cége részére

A csillaggal jelölt adatokat kérjük töltse ki!

  • Mercedes-Benz hivatalosan leleplezte az új E-osztály All-Terrain modellét!
    -