2023 Novemberében érkezik az új BMW iX1 eDrive20

10

10

Az idén érkezik a következő generációs BMW iX1 eDrive elektromos autó

A BMW iX1 eDrive20 egy modern és elegáns megjelenésű elektromos SUV, amely a BMW új stílusjegyeit hordozza magán. Az autó kifinomult vonalai és dinamikus formatervezése az energiahatékonyságra és az aerodinamikára összpontosít, miközben letisztult stílusa és az autó elején a hatalmas, hűtőrács nélküli BMW „vese” hívja fel a figyelmet magára.
Az éles LED-es fényszórók és a modern vonalak együttesen az autó karakterét hangsúlyozzák. Az oldalnézetben az alacsonyabb fülke és a dinamikus vonalvezetés a hatékonyságot és a sportos megjelenést hangsúlyozza.
Az autó hátsó része is igen szembetűnő az iX1 egyedi LED hátsó lámpákat kapott amely  éjszakai látványban sem utolsó. Az autó összességében tiszta, letisztult megjelenést ad, amely a BMW stílusára jellemző.Az iX1 eDrive20 elérhető lesz különböző színopciókban és felni méretekkel, így az ügyfelek számos lehetőség közül választhatnak annak érdekében, hogy az autót az egyéni ízlésükhöz igazítsák. Az autó külseje összességében modern, stílusos és praktikus, és kiváló példa arra, hogyan lehet kombinálni az elektromos mobilitást a BMW eleganciájával és dinamikájával.Az új BMW iX1 eDrive20 meghajtását az ötödik generációs eDrive hajtáslánc-technológia vezérli, amely a városi vagy országúti utazáshoz is elegendő teljesítményt kínál. Ez a hajtáslánc 150 kW / 204 lóerő maximális teljesítményt és 247 Nm csúcsnyomatékot nyújt, ami lehetővé teszi a 0-100 km/órás sebesség elérését mindössze 8,6 másodperc alatt. Az elektronika által szabályozott végsebesség 170 km/h.
Az BMW iX1 eDrive20 egyetlen feltöltéssel akár 430-475 kilométeres hatótávot is garantál, ami kiváló mobilitást és hosszú utazási lehetőséget biztosít anélkül, hogy aggódni kellene az akkumulátor lemerülése miatt. Ez az autó nemcsak környezetbarát, hanem praktikus választás is az mindennapi használatra.A modell már alapfelszereltségében is sokat kínál!

• BMW Maps navigációs rendszer
• Duplazónás automata légkondicionáló
• Tolatókamera és parkolóasszisztens
• Vezetéstámogató rendszer
• BMW 9.0 operációs rendszerA belső teret a legújabb technológia és infotainment rendszerek is meghatározzák. A BMW iX1 eDrive20 az új iDrive rendszerrel rendelkezik, amelynek egyik fő jellemzője a nagy, érintőképernyős központi kijelző. Ez az érintőképernyő intuitív kezelést tesz lehetővé a járművezérléshez és az információk eléréséhez. Az autó belső terében különleges figyelmet fordítottak a részletekre és a finom kidolgozásra, így az iX1 eDrive20 azoknak szól, akiknek fontos a prémium minőség és a kényelem, miközben élvezik az elektromos mobilitás előnyeit. Az autó belső tervezése és kivitele tehát összességében a minőség és a stílus jegyében született.
Az újdonság, amelynek sorozatgyártása 2023 novemberében kezdődik, már az indulástól elérhető lesz, kezdő ára pedig 47 900 euró (körülbelül Bruttó 18,2 millió forint) lesz. Ez az ár a BMW iX1 eDrive20 alapmodellre vonatkozik, és további opciók és felszereltségi szintek kiválasztásával változhat. A prémium kategóriában ez az alacsonyabb árazás lehetővé teszi új ügyfelek számára is, hogy a BMW elektromos autók kiváló teljesítményét és technológiáját elérhetőbb áron élvezzék.

Kövess minket a Facebook-on, Instagram-on vagy TikTok-on hogy mindig értesülj a legfrissebb tartalmainkról, inspirációinkról és ajánlatainkról!

Gépjármű igénye van? Szeretne egy kényelmes és költséghatékony megoldást vállalkozásának? Ne habozzon tovább! Nézze meg kedvező gépjármű tartós bérlet ajánlatainkat! Vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Ajánlatok

8

8

Kérjen egyedi gépjármű tartós bérlet ajánlatot cége részére

A csillaggal jelölt adatokat kérjük töltse ki!