Ford Nugget a hétvégi kiruccanásokhoz

Az új lakóautó, amely kikapcsol a világ zajából

A Ford örömmel jelentette be vadonatúj járművét a Nuggetet, melyet a vezető lakóautó-építő cég, a Westfalia mérnökeivel közösen fejlesztettek ki. Ez az új modellgeneráció tovább fejleszti a korábbi sikeres ‘többzónás’ lakótér-kialakítást, amely azonnal kiemeli a Nuggetet a versenytársak közül.
Az új Nugget a Ford legújabb platformjára épül, amelyet az idén vezettek be a népszerű Transit és Tourneo Custom modellek családjában. Ennek a platformnak köszönhetően számos fejlett technológia és dizájn elem került bevezetésre, amelyek magasabb szintű kényelmet és teljesítményt biztosítanak. A lakótér prémium minőségű kialakítása és az opciós napelemes tető lehetősége tovább fokozza az utazás élményét.

Az új Nugget többféle változatban érhető majd el a piacon. Elsőként a billenőtetős, 170 lóerős EcoBlue motorral és nyolcfokozatú automata sebességváltóval felszerelt Nugget Titanium sorozat lesz elérhető, amelyet szeptember közepétől lehet megrendelni. Az első példányok a tulajdonosokhoz jövő nyár elején érkezhetnek meg. A többi modellváltozat, beleértve a PHEV hajtású verziót is, az elkövetkező 12 hónapban kerül bemutatásra Európában.

Kövess minket a Facebook-on, Instagram-on vagy TikTok-on hogy mindig értesülj a legfrissebb tartalmainkról, inspirációinkról és ajánlatainkról!

Gépjármű igénye van? Szeretne egy kényelmes és költséghatékony megoldást vállalkozásának? Ne habozzon tovább! Nézze meg kedvező gépjármű tartós bérlet ajánlatainkat! Vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Ajánlatok