Megérkezett a modell frissített Porsche Taycan

Számos frissítést kapott a modellpaletta

Az újitások eredményeképpen az autók erősebbek, nagyobb hatótávolsággal, jobb gyorsulással és nagyobb töltési kapacitással büszkélkedhetnek. Emellett a Style Porsche részletesen átszabta a modell formatervét, kiemelve a Turbo változatokat. Az összes Taycan alapfelszereltsége kibővült, és az új generációs Porsche Driver Experience sokkal kifinomultabb kijelző- és vezérlési koncepcióval rendelkezik.
A Taycan számos változata átesett módosításokon, beleértve a sportlimuzint, a Taycan Cross Turismót és a Taycan Sport Turismót is, melyek mindegyike rendelkezik hátsó- és összkerékhajtással. Az új modellek már 2024 tavaszán elérhetővé válnak a Porsche márkakereskedésekben.A fejlesztőmérnökök és tesztpilóták több mint 3,6 millió kilométert teszteltek az álcázott tesztautókkal világszerte, hogy tökéletesítsék a teljesen elektromos sportautót. A Taycan már közel 150.000 példányban kelt el, a fő piacok közé tartozik az USA, az Egyesült Királyság, Németország és Kína. Az új modellek jobban gyorsulnak, mint elődeik. Például a Taycan és a Taycan Turbo S sportlimuzin 4,8 és 2,4 másodperc alatt gyorsulnak 100 km/h-ra, ami 0,6 és 0,4 másodperccel gyorsabb, mint az elődök.Az aktív futómű alapfelszereltség minden frissített Taycan modellben, a Porsche Active Ride futómű pedig opcionálisan elérhető az összkerékhajtású modellekhez. A teljesítmény és hatékonyság párhuzamos javulásának köszönhetően a WLTP hatótáv akár 678 kilométerre is növekedhet, a gyorstöltés pedig akár 320 kW-tal is lehetséges. A töltési idő is csökkent, az egyéni vezetési stílustól függően akár a felére is. Az alapfelszereltség minden eddiginél gazdagabb, miközben az egyes változatok akár 15 kilogrammal is könnyebbek lettek.
Az új formaterv még vonzóbbá teszi a Taycan-t, míg az új vezérlési és kijelző-koncepciók tovább növelik az autó kényelmét és funkcionalitását.

Gépjármű igénye van? Szeretne egy kényelmes és költséghatékony megoldást vállalkozásának? Ne habozzon tovább! Nézze meg kedvező gépjármű tartós bérlet ajánlatainkat! Vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és lépjen velünk kapcsolatba még ma!
Ajánlatok

Kérjen egyedi gépjármű tartós bérlet ajánlatot cége részére

A csillaggal jelölt adatokat kérjük töltse ki!

  • Megérkezett a modell frissített Porsche Taycan
    -