Új BYD plug-in hibrid érkezik Európába

Már márciustól elérhetőek az első darabok

A BYD Seal U egy kínai középkategóriás SUV, amelynek európai bevezetése egy izgalmas lépés a cég számára. Az autók első európai szállítmányai még ebben a hónapban megkezdődnek, és az elektromos változatban érkeznek először. A későbbiekben, a 2024-es Genfi Autószalonon, a BYD bemutatja a Seal U egy új, plug-in hibrid változatát is, ami még több lehetőséget kínál a vásárlóknak. A BYD Seal U DM-i, ahogy a hibrid változatot nevezik, különleges technológiákat hoz magával, beleértve a BYD Super DM (Dual Mode) technológiát is. Ez a rendszer egyesíti a benzinmotort, az elektromotort és a Blade akkumulátort, hogy optimális teljesítményt nyújtson. Európában várhatóan tavasszal lesz elérhető, ami nagy várakozásokat kelt a potenciális vásárlók körében. A Seal U DM-i egy kiváló választás lesz azok számára, akik egy modern és kifinomult SUV-t keresnek. Az autó ötüléses, és számos kényelmi funkcióval rendelkezik a belső térben. A vegán bőrkárpitozás és a hangulatvilágítás csak néhány a sok extra közül, amelyeket az autó kínál. A korszerű technológiai megoldások mellett az autó stílusa is vonzó, folytatva a BYD „Ocean Aesthetics” koncepcióját, ami a tengeri formák inspirációjából született.

A hibrid rendszer lehetővé teszi az üzemanyag-hatékony közlekedést, és rugalmas választást nyújt az autó tulajdonosainak. A Plug-in hibrid változat különleges lehetőségeket kínál az elektromos és hagyományos üzemmódok váltásához, így a felhasználók kényelmesen alkalmazkodhatnak az adott helyzetekhez.
Az árak és további részletek még nem nyilvánosak, de várhatóan a BYD Seal U DM-i versenyképes ajánlatokkal és széles körű lehetőségekkel fog jelentkezni az európai piacon. A tervek szerint 2024 második negyedévében lesz elérhető, így az autókedvelők hamarosan kiélvezhetik ennek az innovatív járműnek az előnyeit és kényelmét.

Gépjármű igénye van? Szeretne egy kényelmes és költséghatékony megoldást vállalkozásának? Ne habozzon tovább! Nézze meg kedvező gépjármű tartós bérlet ajánlatainkat! Vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és lépjen velünk kapcsolatba még ma!
Ajánlatok

Kérjen egyedi gépjármű tartós bérlet ajánlatot cége részére

A csillaggal jelölt adatokat kérjük töltse ki!

  • Új BYD plug-in hibrid érkezik Európába
    -