Megújult az Aston Martin Vantage

Észrevehető a különbség, na de mennyivel?

Az Aston Martin Vantage az exkluzivitás és a teljesítmény szimbóluma, amely a legújabb fejlesztésekkel új szintre emeli a márka hírnevét. A 4 literes Twin-Turbo V8-as motor, melyet alaposan átdolgoztak, 665 lóerős teljesítményt és 800 Nm-es nyomatékot kínál, ezzel megütve a leggyorsabb Aston Martin modell mércéjét. Az új Vantage nem csupán egy új modell, hanem egy teljesítménymutató, amely minden idők legnagyobb teljesítményugrását képviseli a márka történetében.Ha összehasonlítjuk az előző generációval, az új Vantage jelentős fejlődést mutat. 155 lóerővel és 115 Nm-rel erősebb, mint elődje, ami 15%-os növekedést jelent. Ez a kimagasló teljesítmény lehetővé teszi a 3,5 másodperces 0-100-as sprintet és a 325 km/órás csúcssebességet, ami közel fél másodperccel és 11 km/órával jobb, mint az előző modell.
Ezeket a lenyűgöző teljesítménynövekedéseket a motor és a 8 sebességes ZF automata fejlesztése tette lehetővé, ami egyúttal a karosszéria merevítését is szükségessé tette a tervezők számára. A modell gyártása hamarosan megkezdődik, és az első kiszállításokat 2024 második negyedévében várják. Az Aston Martin Vantage ára már 75 millió forinttól indul, ami a luxus és a kivételes teljesítmény kombinációját kínálja az autórajongóknak.

Gépjármű igénye van? Szeretne egy kényelmes és költséghatékony megoldást vállalkozásának? Ne habozzon tovább! Nézze meg kedvező gépjármű tartós bérlet ajánlatainkat! Vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és lépjen velünk kapcsolatba még ma!
Ajánlatok

Kérjen egyedi gépjármű tartós bérlet ajánlatot cége részére

A csillaggal jelölt adatokat kérjük töltse ki!

  • Megújult az Aston Martin Vantage
    -